ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu împreună cu Președintele Letoniei, Egils Levits, au plantat arbori

20:27 | 07.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu Președintele Letoniei, Egils Levits, au plantat astăzi arbori, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

Cei doi șefi de stat au sădit câte un frasin la Grădina Botanică, în semn de prietenie între țara noastră și Letonia. „Este un arbore falnic și puternic, așa cum ne dorim să fie în continuare relațiile moldo-letone. Într-o lume plină de provocări, prietenia, respectul și buna înțelegere sunt esențiale pentru prosperarea țărilor și a popoarelor”, a spus Președinta Maia Sandu.

Sădirea arborilor la Grădina Botanică de către șefii de stat care ne vizitează țara este o tradiție instituită de Președinta Maia Sandu.

Foto: Președinție

 

 

 

img22002670

img22002670

img22002670

img22002670

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!