ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu un ministru olandez

09:43 | 09.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 apr. /MOLDPRES/. Vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu a primit-o pe Liesje Schreinemacher, ministra Comerțului Exterior și Cooperării pentru Dezvoltare a Regatului Țărilor de Jos. În cadrul întrevederii, oficialii s-au referit la evoluțiile regionale și riscurile de securitate în contextul războiului din Ucraina și impactul socio-economic asupra ambelor ţări, relatează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE. 

Totodată, părțile au discutat în detalii gestionarea crizei umanitare şi modul în care Regatul Ţărilor de Jos ar putea să ajute Republica Moldova să-şi consolideze reziliența. 

„O prioritate a dialogului nostru bilateral va rămâne cooperarea, inclusiv pe plan economic, care aduce beneficii concrete şi directe cetățenilor”, a spus vicepremierul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22002710

img22002710

img22002710

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!