ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 190 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului

09:24 | 11.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Un număr de 197 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului, în 152 de cazuri suspecții fiind identificați, a anunțat departamentul de interne de la Tiraspol, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în ultima săptămână s-au înregistrat 35 de cazuri de furt și 10 infracțiuni ce ţin de traficul de droguri. De asemenea, au fost reținute șapte persoane anunțate în căutare.

În cursul săptămânii trecute, pe traseele din stânga Nistrului, agenții de patrulare au întocmit 1 464 de procese-verbale, dintre care 11 pentru condus în stare de ebrietate.

În aceeași perioadă, în regiune s-au înregistrat 12 incendii, iar 35 de persoane s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea regulilor contra incendiilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!