ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bunuri de peste 9 mln de lei au fost sechestrate de ARBI în ultima săptămână

09:34 | 11.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestru pe mai multe construcții, terenuri și încăperi în valoare totală de peste 9 milioane de lei, săptămâna trecută, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, cel mai de preț bun indisponibilizat este o construcție agroindustrială de peste 6 milioane de lei.

Tot în ultima săptămână Direcţia analitică a CNA a finalizat 17 analize operaționale, Direcţia legislaţie și expertiză anticorupție a recepționat 47 de proiecte de acte normative pentru expertizare, 22 de rapoarte de expertiză și 10 avize au fost remise autorilor; iar în cancelaria Centrului au fost înregistrate 1300 de materiale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!