ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Funcționarii municipalității Chișinău vor primi un adaos de zece la sută la salariu

11:20 | 11.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Funcționarii municipalității Chișinău care au participat la campania „Curățenia generală de primăvară" vor primi un supliment de 10 la sută la salariu, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a anunțat în ședința on-line de astăzi a serviciilor municipalității că sute de angajați ai administrației publice locale și ai serviciilor municipale specializate au participat sâmbătă, 9 aprilie, la o acțiune de salubrizare a orașului. "Consider că acești angajați ai Primăriei municipiului Chișinău care și-au oferit timpul liber pentru a participa la acțiunea de salubrizare inițiată de municipalitate merită un adaos de zece la sută la salariu", a declarat sursa citată.

În același timp, edilul a mulțumit tuturor celor care au participat la activitățile de salubrizare a urbei. „Acțiuni similare vor mai fi organizate de municipalitate și îndemn locuitorii capitalei să facă ordine în zona unde trăiesc, dar și să păstreze curățenia", a conchis Ceban.

Potrivit datelor municipalității, în urma acțiunii de salubrizare de sâmbătă, 9 aprilie, au fost evacuate de pe spațiile verzi ale capitalei mai multe tone de gunoi.

img22002731

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!