ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două autocisterne care au derapat de pe șosea au fost tractate de salvatori

11:51 | 11.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Salvatorii au fost solicitați ieri să tracteze două autocisterne car au derapat în raioanele Vulcănești și Soroca, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, primul apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:31. Incidentul s-a produs pe traseul M3, în raionul Vulcănești. Autocisterna a fost încărcată cu 23 600 litri de ulei vegetal și a derapat de pe traseul de pietriș, blocându-se în nămol. Autovehiculul risca să se inverseze din cauza poleiului, care se formase în urma condițiilor meteorologice nefavorabile. Ajunși, salvatorii au efectuat lucrări de deblocare și tractare a autocisternei, astfel prevenind inversarea acesteia.

Al doilea caz în care a fost necesară intervenția pompierilor a fost înregistrat în apropiere de localitatea Grigorăuca, raionul Soroca. Aici, un TIR, care nu avea încărcătură a derapat de pe traseu în șanț. La fața locului a intervenit un echipaj de la Soroca. Salvatorii au remorcat autocisterna și au efectuat cu succes tractarea camionului, îndepărtându-l de pe traseu.

Conform statisticilor IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 23 de situații de risc.

Foto: IGSU

img22002733

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!