ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei eleve din R. Moldova au obţinut medalii la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

09:19 | 12.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Lotul olimpic al Republicii Moldova a câștigat o medalie de argint și două medalii de bronz la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete, desfășurată în format hibrid, în perioada 7 – 11 aprilie, transmite MOLDPRES.

„Medalia de argint a fost obținută de Adelina Andrei, elevă la Liceul Teoretic „Orizont” din Chișinău, iar de medalii de bronz s-au învrednicit Adelina Patlatîi și Bianca Iordachi, eleve la același liceu”, indică Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC).

La olimpiada organizată de Ungaria au participat 222 de elevi din 57 de țări, Republica Moldova fiind reprezentată de patru eleve și doi profesori.

Foto: MEC

img22002760

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!