ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ungaria a acordat o cotă suplimentară de o mie de autorizații pentru transportatorii moldoveni

11:26 | 12.04.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) anunță că Ungaria a acordat o cotă suplimentară de o mie de autorizații pentru efectuarea transportului în tranzit pe teritoriul acestei țări cu unitățile de transport EURO III, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituţiei, autorizațiile acordate sunt valabile până la 31 ianuarie 2023.

Totodată, în urma unor discuții purtate de către Ambasada Republicii Moldova la Budapesta cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe al Ungariei în ceea ce privește semnarea unui Acord de liberalizare a transportului de mărfuri cu Republica Moldova, „autoritățile ungare au exprimat întreaga deschidere, la nivel politic, pentru acordarea sprijinului solicitat de Republica Moldova atât la nivel bilateral, cât și în cadrul UE”, transmite ANTA.

Foto simbol

img22002768

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!