ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu mai mulți deputați din Parlamentul Germaniei și Parlamentul European

20:38 | 12.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Gunther Krichbaum, membru al grupului CDU din Bundestag, și cu membrii grupului CSU din legislativul german, condus de Alexander Dobrindt, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Tot azi, șefa statului a discutat cu europarlamentarii Dragoș Tudorache (Renew), raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, și cu Iratxe García Pérez, lidera Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților (S&D).

Discuțiile au vizat provocările de securitate din regiune și consecințele economice și umanitare ale războiului din Ucraina pentru Republica Moldova, precum și agenda de reforme si planurile noastre pentru realizarea parcursului european. Șefa statului a menționat că autoritățile sunt hotărâte să realizeze reformele pornite în diverse sectoare, iar astfel să dea un nou impuls procesului de integrare europeană.

Foto: Președinție

img22002794

img22002794

img22002794

img22002794

img22002794

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!