ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se întrunesc joi în ședință plenară

16:49 | 13.04.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Parlamentul se va convoca joi, 14 aprilie, în ședință plenară în cadrul sesiunii ordinare curente. Biroul permanent al Legislativului a aprobat astăzi proiectul ordinii de zi a ședinței, completată cu subiectele propuse de Comisiile permanente, comunică MOLDPRES.

Astfel, mâine deputații vor examina proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la Procuratură, proiectul de modificare a Legii cu privire la expertiza judiciară și statutul expertului judiciar, proiectul de lege cu privire la abrogarea capitolului XIII(1) din Codul de procedură civilă al Republicii Moldova.

În cea de-a doua lectură va fi dezbătut proiectul de lege privind calitatea aerului atmosferic și proiectul de lege pentru modificarea anexei nr.2 a Legii privind fondul piscicol, pescuitul și piscicultura.

Proiectul ordinii dezi mai include proiectul de lege pentru ratificarea unui acord de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Foto: Parlament

img22002829

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!