ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia comună pentru integrare europeană dintre Parlamentele României și Republicii Moldovei se va întruni la București

17:05 | 13.04.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Reuniunea Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Legislativul Republicii Moldova va avea loc la București, pe 14 aprilie curent, comunică MOLDPRES.

Plenara reuniunii Comisiei se va desfășura la Camera Deputaților a Parlamentului României și se va încheia cu adoptarea unei Rezoluții de sprijin politic pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. 

De asemenea, pe parcursul zilei de mâine se vor întruni în ședințe  grupurile de lucru tematice. 

În încheiere urmează a fi stabilită agenda de lucru pentru reuniunea Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova de la Chișinău.

Din delegația Parlamentului moldovenesc la reuniune vor face parte deputații: Petru Frunze, Grigore Novac, Vladimir Bolea, Veronica Roșca, Mihail Druță, Sergiu Lazarencu și Alla Darovannaia.

Foto: Parlament

img22002831

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!