ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei scriitori din Republica Moldova participă la Salonul de Carte de la Paris

12:12 | 20.04.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Emilian Galaicu-Păun, Dumitru Crudu și Oleg Serebrian vor reprezenta Republica Moldova la Salonul de Carte de la Paris în acest an, informează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Culturii, Salonul de Carte de la Paris revine în 2022, după o pauză de 2 ani (din cauza pandemiei), în format nou și cu un program inedit – lecturi, ateliere, dezbateri, conferințe, întâlniri literare și dedicații – la Grand Palais Ephémère, un loc modern emblematic din inima capitalei franceze.

În perioada 22-24 aprilie, scriitorii moldoveni se vor întâlni cu publicul în cadrul evenimentului pentru a cugeta asupra rolului scriitorului într-o lume din ce în ce mai complexă, a pune în dezbatere raportul între literatură și istorie, precum și pentru a destăinui secrete din laboratorul unui scriitor și/sau traducător.

Foto: MC

img22003031

img22003031

img22003031

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!