ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se întrunesc joi în ședință plenară

17:11 | 20.04.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Deputații se întrunesc joi, 21 aprilie, în ședință plenară. Astăzi, membrii Biroului permanent au aprobat ordinea de zi a acesteia, comunică MOLDPRES.

Astfel, mâine aleșii poporului vor examina proiectele de lege privind modificarea Legii bugetului de stat, Legii bugetului asigurărilor sociale de stat și Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anul 2022.

De asemenea, deputații vor examina, în lectura a doua, proiectul de lege privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse de vehicule și proiectul de lege cu privire la învățământul dual.

În prima lectură vor fi dezbătute proiectele de modificare a Codului de executare al Republicii Moldova, a Legii cu privire la prevenirea și combaterea terorismului și a Legii privind Comisia Națională a Pieței Financiare.

Foto: Parlament

img22003051

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!