ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii din R. Moldova și România desfășoară un filtru comun pe traseul Leușeni

15:13 | 21.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 apr. /MOLDPRES/ Angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui desfășoară astăzi un filtru comun pe teritoriul Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, astăzi și la 3 mai, pe traseul Chișinău – Leușeni vor fi organizate filtre de verificare a conducătorilor auto care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și se eschivează de la achitarea amenzilor.

De asemenea, polițiștii vor informa conducătorii auto despre pericolele la care se expun atunci când încalcă regulile de circulație.

Această acțiune comună are loc în baza unui acord de cooperare încheiat în ianuarie 2022 între INSP și Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Foto: INSP

img22003087

img22003087

img22003087

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!