ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a constituit zece consilii electorale de circumscripție

15:36 | 21.04.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 21 apr. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală /CEC/ a convocat consiliile electorale de circumscripție în cele zece localități în care se vor desfășura alegeri locale noi, transmite MOLDPRES.

Autoritatea electorală centrală a hotărât în cadrul ședinței de astăzi să degreveze membrii consiliilor electorale de circumscripție de atribuțiile de la locul de muncă permanent și să îi convoace pentru constituirea consiliilor electorale de circumscripție de nivelul întâi.

În același timp, CEC a aprobat statele de personal ale celor zece circumscripții electorale necesare organizării și desfășurării alegerilor locale noi.

La data de 29 mai, în zece localități din Republica Moldova se vor desfășura alegeri locale noi. În cazul a opt localități urmează să fie ales primarul, iar în două vor fi organizate alegeri pentru componența consiliilor locale.

img22003088

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!