ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Sănătății va prezenta săptămânal informația cu privire la situația epidemiologică

12:55 | 23.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Ministerul Sănătății va prezenta săptămânal informația cu privire la situația epidemiologică, transmite MOLDPRES.

Potrivit ministerului, având în vedere că starea de urgență în sănătate publică a fost anulată și numărul cazurilor noi de COVID-19, înregistrate la nivel național, rămâne redus, informația cu privire la situația epidemiologică va fi prezentată săptămânal, și nu zilnic cum era până acum.

În toate localitățile din țară se atestă cod verde de alertă.

Totodată, în perioada 11-17 aprilie, incidența a constituit 26 de cazuri la 100 mii populație, fiind una dintre cele mai joase din Europa.

Până pe 22 aprilie, în Republica Moldova au fost înregistrate 516 986 de cazuri de COVID-19. În total, 504 142 de persoane au fost tratate, iar 11 489 au decedat din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Foto simbol

img22003147

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!