ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției pentru Eficiență Energetică

12:04 | 26.04.2022 Categorie: Comunicate

Lecție deschisă privind eficiența energetică la Liceul Teoretic „Andrei Vartic” din orașul Ialoveni

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. Reprezentanții Agenției pentru Eficiență Energetică au efectuat o vizită la Liceului Teoretic „Andrei Vartic” din orașul Ialoveni, unde au ținut o lecție deschisă, în cadrul căreia, elevilor, li s-a vorbit despre eficiența energetică și sursele de energie regenerabilă.

Totodată, elevii au primit mai multe materiale informative și interactive pe înțelesul lor, care îi va ajuta să cunoască mai multe detalii despre cum ar trebui sa fie o școală verde, durabilă și eficientă, și ce acțiuni ar trebui întreprinse pentru a îmbunătăți mediul ecologic școlar.

Cu această ocazie, a avut loc și o vizită la Consiliul Raional Ialoveni, unde a fost suplinit panoul informativ al AEE cu materiale actualizate.

Reamintim, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!