ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

OSCE condamnă încercările de destabilizare a situației din regiunea transnistreană

14:43 | 26.04.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. Misiunea OSCE din Moldova condamnă toate încercările de destabilizare a situației din Zona de Securitate și regiunea transnistreană, comunică MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat emis de misiune, OSCE face apel către părți să mențină calmul și să se abțină de la orice acțiune, care ar putea submina încrederea și stabilitatea de ambele părți ale Nistrului.

“Misiunea discută periodic cu omologii relevanți, monitorizează îndeaproape evoluțiile din mandatul său și evaluează cu atenție elementele incidentelor”, se mai spune în comunicat.

Reacția OSCE vine în contextual mai multor explozii care au avut loc în ultimele două zile în raioanele din stânga Nistrului.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!