ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va prezenta un spectacol de Vitalie Drucec

15:43 | 26.04.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. La Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc mâine, 27 aprilie, la ora 18.30, spectacolul ”Storcătorul de fructe” de Ilia Cilaki, în regia lui Vitalie Drucec, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, „Storcătorul de fructe” este un spectacol tragi-comic despre criza comunicării dintre oameni apropiați, care își vorbesc, dar nu se pot face auziți; o montare ce dorește a ne spune cât de simplu este, de fapt, secretul armoniei în familie – să iubești şi să înțelegi! „Storcătorul de fructe” este prima piesă a dramaturgului Ilia Cilaki montată pe o scenă din Republica Moldova.

Miercuri și joi, 27 și 28 aprilie, la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” își așteaptă publicul la spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii”, realizat de Daniela Burlaca după un scenariu de film.

Vineri, 29 aprilie, la 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul ”Joisărbătoare” de Katalin Thuroczy, regie și scenografie de Slava Sambriş (traducere - Anamaria Pop), la ora 18.30, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. cehov” -  spectacolul ”Cină în stil francez” de Marc Camoletti, în regia lui Boris Mihnea și Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Lecția” de Eugene Ionesco în regia lui Vitalie Drucec.

img22003185

img22003185

img22003185

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!