ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Nicu Popescu a avut o convorbire telefonică cu omologul francez Jean-Yves Le Drian

09:02 | 27.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a desfășurat o convorbire telefonică cu Jean-Yves Le Drian, ministrul pentru Europa și Afaceri Externe al Franței, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Oficialii au discutat despre incidentele care au avut loc în ultimele două zile în regiunea transnistreană a țării noastre, care au scop să tensioneze situația de securitate și în context vicepremierul Nicu Popescu a exprimat aprecierea cu referire la sprijinul ferm al Franței pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

„Am vorbit cu domnul ministru și despre provocările din sectorul energetic, inclusiv suportul Franței pentru sporirea rezilienței în acest domeniu", a menționat ministrul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22003198

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!