ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu: „Cetățenii noștri, indiferent de ocupație, limbă, etnie, vârstă și alte criterii, încap cu toții sub Tricolorul Republicii Moldova”

18:25 | 27.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 apr. /MOLDPRES/. De Ziua Drapelului de Stat, sărbătorită astăzi, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu președintele Parlamentului, Igor Grosu și prim-ministrul Natalia Gavrilița au participat la ceremonia de onorare a tricolorului, care s-a desfășurat în fața clădirii Guvernului, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

În mesajul adresat, șefa statului a menționat că drapelul național este cel mai elocvent simbol al unui stat, care ne amintește mereu cine suntem și că fiecare avem loc sub acest drapel, căci el reflectă unitatea intereselor tuturor cetățenilor țării noastre.

„Cetățenii noștri, indiferent de ocupație, indiferent de limbă, etnie, vârstă și alte criterii, încap cu toții sub Tricolorul Republicii Moldova. Iată de ce avem nevoie de consolidarea noastră a tuturor în jurul acestui simbol, care este un însemn de europenitate și latinitate, de istorie, un simbol al aspirațiilor noastre democratice și de conviețuire comunitară pașnică, o emblemă a spiritului republican, o materializare a visului egalității în drepturi spre care tind oamenii. Să ținem sus capul și flamura! Onor la Tricolor!”, a spus președintele Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22003222

img22003222

img22003222

img22003222

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!