ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Ambasadoarea Republicii Finlanda, Marjut Akola

08:22 | 28.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut ieri o întrevedere cu Ambasadoarea Republicii Finlanda în Republica Moldova, cu sediul la București, Marjut Akola, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Discuția a vizat situația curentă de securitate din Moldova și regiune, dar și criza umanitară generată de războiul din Ucraina.

Ambasadoarea Akola și-a exprimat solidaritatea și recunoștința pentru efortul autorităților și al cetățenilor țării noastre în gestionarea fluxului mare de refugiați din Ucraina.

La rândul său, șefa statului a mulțumit pentru asistența oferită țării noastre pentru gestionarea fluxului de refugiați.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!