ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei bărbați și-au pierdut viața într-un incendiu la Fălești

11:48 | 03.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Trei bărbați și-au pierdut viața după ce o casă din localitatea Obreja Nouă, raionul Fălești a fost mistuită de flăcări, comunică MOLDPRES.

Potrivi IGSU, în dimineața zilei de astăzi pompierii au fost solicitați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu, produs într-o locuință din localitatea Obreja Nouă. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:37. La fața locului pentru misiune au fost trimise trei echipe de pompieri și salvatori.

Ajunși la destinație, angajații IGSU au stabilit că întreaga locuință este cuprinsă de flăcări. În procesul de intervenție pompierii au depistat cadavrele a trei bărbați carbonizați. Incendiul a fost localizat la ora 05:40 și lichidat complet la 07:10.

Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști, iar cauza decesului celor trei bărbați va fi investigată de organele de drept.

Foto: IGSU

img22003333

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!