ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Rusia a atacat cu rachete un aerodrom de lângă Odesa

15:15 | 03.05.2022 Categorie: Externe

Kiev, 3 mai. /MOLDPRES/. Rusia a lovit cu rachete un aerodrom militar de lângă Odesa, unde Ucraina primea armament occidental, a transmis marți, 3 mai, Ministerul rus al Apărării, relatează MOLDPRES cu referire la Agerpres.

"Rachete de înaltă precizie Onyx au lovit un centru logistic la un aerodrom militar din regiunea Odesa, pe unde se livrau arme străine", arată un comunicat al ministerului, precizând că "au fost distruse hangare unde se aflau drone Bayraktar TB2, precum şi rachete şi muniţie din SUA şi ţări europene".

Moscova informează că armata rusă a lovit cu rachete şi cu artileria şi alte obiective din Ucraina, inclusiv centre de comandă, depozite de armament şi un sistem de rachete antiaeriene S-300.

Maksim Marcenko, guvernator al regiunii Odesa a declarat că oraşul a fost lovit luni seara cu o rachetă, iar atacul s-a soldat cu mai mulţi morţi şi răniţi.

Foto: Reuters

img22003341

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!