ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se va întruni în ședință plenară

18:45 | 04.05.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 4 mai. /MOLDPRES/. Deputații se vor întruni joi, 5 mai, în ședință plenară. Decizia de convocare a ședinței a fost adoptată astăzi de Biroul permanent al Parlamentului, comunică MOLDPRES.

Proiectul ordinii de zi pentru perioada 5-12 mai, propus de Biroul permanent, include proiectele de modificare a Legii bugetului de stat, Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anul curent.

De asemenea, în cea de-a doua lectură urmează a fi examinat proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statelor Unite ale Americii privind terenul pentru construcția Ambasadei SUA la Chișinău, precum și proiectul de modificare a Codului de executare al Republicii Moldova.

Totodată, mai multe proiecte vor fi supuse dezbaterilor în prima lectură. 

Foto: Parlament

img22003381

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!