ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Structurile MAI vor activa în regim sporit de 9 mai

11:32 | 06.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 6 mai. /MOLDPRES/. Șefii subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne au susținut astăzi o conferință de presă în care au anunțat că, de 9 mai, angajații MAI vor activa în regim sporit și nu vor admite încălcarea legislației, comunică MOLDPRES.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a venit cu un îndemn către toți cetățenii, să se conformeze cadrului legislativ și a reiterat că în caz de încălcări vor fi sancționați toți, indiferent de posturile pe care le dețin.

“Amintesc, poliția nu are ca scop și nu îngrădește accesul la manifestații și întruniri, vom susține orice acțiune pașnică. Nu ne vom lăsa provocați. În același timp, vreau să afirm franc că poliția nu va tolera persoanele care vor instiga la încălcarea regulilor”, a opinat Cernăuțeanu.

Șefii de la IGSU și Poliția de Frontieră au menționat că, pentru acest weekend, dar și pentru data de 9 mai, numărul angajaților atrenați la muncă va crește, iar la frontiera verde vor fi dislocate mai multe echipaje ale Poliției de Frontieră.

img22003437

img22003437

img22003437

img22003437

img22003437

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!