ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Sângerei a ajuns la spital în urma unui incendiu

09:48 | 10.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 10 mai. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Sângerei a ajuns la spital cu arsuri de gradul III în urma unui incendiu care i-a mistuit locuința, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, pompierii din raionul Sângerei au fost solicitați ieri la ora 14:20 pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o casă de locuit din localitatea Drăgănești. Pentru stingerea focului au intervenit două echipe de salvatori.

Conform IGSU, proprietarul casei, un bărbat de 71 de ani a primit arsuri de gradul III în regiunea feței. Acesta a primit ajutorul medical fără a fi spitalizat. În urma incendiului au fost distruse bunurile materiale din două odăi și 20% din suprafața acoperișului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Statisticile IGSU arată că, de la începutul anului, în Republica Moldova au fost înregistrate 775 de incendii.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!