ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci persoane au fost reținute de oamenii legii într-un dosar de contrabandă cu piese auto și metal

09:22 | 13.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 mai. /MOLDPRES/. Cinci persoane au fost reținute recent de oamenii legii, într-un dosar de contrabandă cu piese auto uzate, precum și metale feroase și neferoase, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, în urma perchezițiilor desfășurate, atât la persoanele bănuite cât și la unii agenți economici responsabili de transportarea metalelor către țările membre ale Uniunii Europene, au fost depistate: material obținut din prelucrarea catalizatoarelor - 600 kg, valoarea căruia se cifrează la circa 1,5 milioane lei, utilaje de fărâmițat catalizatoare, catalizatoare - 1,6 kg și tulburi de la țevi de eșapament.

Toți bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore și în continuare, procurorii PCCOCS urmează să determine necesitatea solicitării arestului preventiv în privința acestora.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!