ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu a discutat cu locuitorii comunei Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni

09:34 | 13.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat ieri cu locuitorii comunei Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni. Șefa statului a subliniat că oamenii sunt optimiști și cu gândul la pace, în pofida situației din regiune, marcată profund de război. Președinta le-a spus că pacea este grija principală a autorităților, ea stând la baza dezvoltării țării și a viitorului prosper și sigur, a relatat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

Potrivit șefei statului, la Dubăsarii Vechi, oamenii cred în puterea binelui, cred în schimbările care au fost pornite în țară și sunt gata să pună umărul la ele. „Avem nevoie de unitate pentru a rezolva problemele economice și sociale, pentru a curăță justiția sau a îmbunătăți nivelul de trai în localitățile noastre. Pentru a face din Moldova țara europeană pe care ne-o dorim”, a menționat Președinta Maia Sandu. 

Șefa statului le-a mulțumit oamenilor pentru primire și susținere. Înainte de plecare, după ce a aplaudat împreună cu localnicii formația folclorică din localitate, Președinta Maia Sandu a trecut pe la Biserica din sat, unul dintre lăcașele care păstrează neștearsă amprenta trecutului și pe al cărui teritoriu se află un cavou-unicat proiectat de celebrul Alexandru Bernardazzi.

Foto: Președinție

img22003578

img22003578

img22003578

img22003578

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!