ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost reținut la Aeroport după ce a încercat să scoată ilegal din țară peste 40 mii de euro

15:40 | 13.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 mai. /MOLDPRES/. Un bărbat cu dublă cetățenie (RM/RO) care urma să se îmbarce la ruta Chişinău – Viena, a fost stopat de polițiștii de frontieră, după ce a încercat să scoată din țară peste 40 mii de euro, comunică MOLDPRES.

Cazul a fost înregistrat în amiaza zilei de astăzi, pe direcția plecări pasageri, sectorul VIP. Bărbatul a declarat, în prealabil, organului vamal despre scoaterea din țară a mijloacelor financiare în sumă de 8 500 de euro.

În urma controlului bagajului pasagerului, au fost depistați pe lângă cei 8 500 de euro și suma de 40 000 de euro, care urma a fi scoasă ilegal din țară. Mijloacele financiare au fost ridicate de către Serviciul Vamal, cazul fiind investigat în continuare. 

Foto: Poliția de Frontieră

img22003592

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!