ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste două mii de șoferi au fost amendați în week-end pentru încălcarea regulilor de circulație

12:03 | 16.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 16 mai. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, pe întreg teritoriul țării ofițerii de patrulare au desfășurat acțiuni de depistare a conducătorilor auto care încalcă legislația. În urma acestora, au fost sancționați peste două mii de șoferi, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în week-end, oamenii legii au amendat 964 de șoferi care au apăsat pe accelerator. Peste 300 de conducători auto s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere și 178 vor fi sancționați pentru încălcări ale procedurilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.

În aceeași perioadă, 29 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport pentru că se aflau în stare de ebrietate.

Foto: Poliția

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!