ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consiliul raional Cahul a ales un nou președinte al raionului

13:11 | 16.05.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 16 mai. /MOLDPRES/. Consiliul raional Cahul, întrunit astăzi în şedinţă, l-a demis pe Marcel Cenuşă din funcţia de preşedinte al raionului şi l-a ales în loc pe Nicolae Dunas, transmite MOLDPRES cu referire la presa regională.

“Nicolae Dunas este consilier raional în două mandate consecutive. În acest mandat, a ajuns în Consiliul raional Cahul pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Este sportiv cunoscut în regiune, fiind fondatorul primului club de taekwondo din raion. Este antreprenor, administrează afaceri în domeniul producției de mobilă și agricultură”, indică ziuadeazi.md. 

Marcel Cenușa a fost demis tot în cadrul ședinței de astăzi, împreună cu vicepreședintele raionului Valentina Șevcenco. 

Potrivit sursei citate, nu este clar când Nicolae Dunas va începe să îndeplinească atribuțiile de funcție. Pentru moment, Marcel Cenușa este în concediu medical, iar conform legislaţiei, actul administrativ individual trebuie adus la cunoștință. Totodată, decizia Consiliului raional Cahul este cu drept de atac, în termen de 10 zile, la Judecătoria Cahul.

Foto: ziuadeazi.md

img22003635

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!