ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 260 de luptători ucraineni au fost evacuaţi din Azovstal

08:40 | 17.05.2022 Categorie: Externe

Kiev, 17 mai. /MOLDPRES/. Peste 260 de luptători ucraineni, dintre care 53 răniţi, au fost evacuaţi luni din oţelăria Azovstal, ultimul bastion al rezistenţei ucrainene în Mariupol, a anunţat un ministru adjunct ucrainean al Apărării, Ganna Maliar, relatează MOLDPRES cu referire la AFP și Agerpres.

"La 16 mai, 53 de răniţi grav au fost evacuaţi din Azovstal spre Novoazovsk pentru asistenţă medicală, iar alţi 211 au fost transportaţi la Olenivka printr-un coridor umanitar", ambele localităţi aflându-se în teritoriu controlat de forţele ruse şi pro-ruse, a declarat ea într-o înregistrare video, precizând că mai târziu va avea loc "un schimb" de prizonieri. 

Foto: EPA

img22003650

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!