ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu o delegație a Senatului Franței

12:44 | 17.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu delegația Grupului parlamentar de prietenie Franța-Moldova din Senatul Republicii Franceze, care efectuează o vizită de lucru la Chișinău, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Președintele Maia Sandu a mulțumit Franței pentru sprijinul acordat țării noastre de-a lungul anilor, dar și pentru asistența oferită ca răspuns la actuala criză a refugiaților. De asemenea, șefa statului a menționat că mizăm pe sprijinul Franței în drumul nostru european. Membrii delegației franceze și-au exprimat susținerea pentru agenda europeană a Republicii Moldova și pentru determinarea autorităților de a realiza reforme. În ceea ce privește cooperarea bilaterală, ei au menționat ca domenii de interes sectorul sanitar și cel agricol, precum și proiectele de susținere a Francofoniei.

Foto: Președinție

img22003661

img22003661

img22003661

img22003661

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!