ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția de Frontieră a lansat campania „Un doctor pentru tine”

14:17 | 17.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 17 mai. /MOLDPRES/. Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată astăzi în cadrul Poliției de Frontieră, relatează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a specificat că inițiativa este menită să responsabilizeze angajații instituției și membrii familiilor acestora față de sănătatea proprie.

„Campania a fost lansată în premieră. Sunt dispuse un set de examinări medicale precum: analiza sângelui biochimică și imunologică, USG, EKG, spirografie, dar și consultații cu medicul de familie, oftalmolog, neurolog. Totodată, este posibilă conform prescripțiilor medicale eliberarea medicamentelor din farmacia Poliției de Frontieră”, a menționat Novițchi.

Primii care au beneficiat de servicii medicale în cadrul acestui program sunt angajații cu statut special și civili ai Poliției de Frontieră din estul țării, familiile acestora, dar și veteranii instituției de frontieră. Campania va continua și în direcțiile regionale Nord, Sud, Vest și Centru.

Foto: Poliția de Frontieră

img22003667

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!