ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției pentru Eficiență Energetică

14:50 | 17.05.2022 Categorie: Comunicate

Peste 500 de elevi din toată țara, au participat la a II-a ediție a concursului de desen și pictură ,,Eu știu să folosesc rațional energia”

Chişinău, 17 mai. /MOLDPRES/. Peste 500 de elevi de pe întreg teritoriul Republicii Moldova au depus lucrări în cadrul concursului de desen și pictură pentru copii ,,Eu știu să folosesc rațional energia”, ediția a II-a.

Concursul a avut drept scop promovarea eficienței energetice și a energiei regenerabile în rândul tinerei generații și stimularea copiilor în a-și expune viziunea despre eficiența energetică și sursele de energie regenerabilă.

Perioada de participare la concurs s-a încheiat pe data de 08 mai curent, lucrările urmând a fi evaluate, ulterior desemnați învingătorii. Pe parcursul săptămânii viitoare, vor fi aleși câștigătorii, urmând să primească premiile, oferite de către partenerul concursului.

Totodată, adresăm mulțumiri partenerilor și sponsorului concursului, Orange Moldova, dar și partenerilor media care s-au implicat în promovarea mesajelor campaniei – Radio Chișinău, Realitatea.md, Bani.md și Diez.md.

Toți copii vor primi diplome de participare, iar cele mai reușite lucrări desemnate de juriu, vor fi premiate conform categoriilor de vârstă, după cum urmează:

-         Categoria de vârstă 6 -10 ani (3 premii);

-         Categoria de vârstă 11-16 ani (3 premii).

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!