ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu noul ambasador al Georgiei la Chișinău

19:29 | 17.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mai. /MOLDPRES/. Vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu a desfășurat o întrevedere cu ambasadorul Georgiei, Levan Diasamidze, în cadrul căreia oficialul moldovean i-a urat succes în activitatea diplomatică recent începută la Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la biroul de presă al MAEIE.

Interlocutorii au efectuat un schimb de opinii pe marginea agendei bilaterale moldo-georgiene, confirmând disponibilitatea unui dialog activ între cele două țări, inclusiv pe linia ministerelor de Externe. 

„Am remarcat că aspirațiile europene promovate consecvent de către Chișinău și Tbilisi deschid oportunități suplimentare pentru cooperarea eficientă pe diverse dimensiuni de interes reciproc”, a menționat ministrul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

 

 

img22003678

img22003678

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!