ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi bărbați au fost salvați de pompieri după ce au rămas prinși sub un mal de pământ

09:33 | 18.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 18 mai. /MOLDPRES/. Doi bărbați de 39 și 40 de ani au fost salvați ieri de pompieri, după ce au rămași prinși sub un mal de pământ, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/, incidentul a avut loc în seara zilei de ieri pe un șantier de pe o stradă din orașul Sângera, municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:47.

Cei doi efectuau săpături a unui tranșeu pentru canalizare. La un moment dat, pământul s-a surpat și i-a acoperit. La fața locului au intervenit patru echipe de intervenție. Pompierii au efectuat lucrări de deblocare, reușind să-i recupereze în viață și fără traumatisme. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Conform IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 45 situații de risc.

Foto: IGSU

img22003683

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!