ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Relațiile moldo-belgiene au fost discutate de Maia Sandu și premierul Alexander De Croo

12:12 | 18.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, în cea de-a doua zi a vizitei la Bruxelles, cu prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, discuția s-a referit la relațiile dintre Moldova și Belgia, evoluțiile de securitate din regiune și agenda europeană a țării noastre.

Șefa statului i-a mulțumit lui Alexander De Croo pentru vizita sa recentă de solidaritate în Moldova și pentru ajutorul acordat în contextul războiului din Ucraina. De asemenea, ea a apreciat intensificarea dialogului bilateral moldo-belgian, care este în beneficiul cetățenilor ambelor țări.

„Republica Moldova dorește să avanseze pe calea integrării europene, iar pentru asta are nevoie de sprijinul statelor membre ale UE. Eforturile noastre diplomatice sunt îndreptate spre cultivarea și consolidarea acestor relații”, a menționat președintele Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22003696

img22003696

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!