ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu un grup de deputați europeni din Țările de Jos

17:42 | 19.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în marja vizitei la Bruxelles și cu un grup de eurodeputați din partea Regatului Țărilor de Jos, exponenți ai mai multor familii politice din Parlamentul European, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Discuția a vizat evoluțiile din Republica Moldova și din regiune, precum și felul în care țara noastră răspunde provocărilor create de război. Președintele Maia Sandu a vorbit, la rândul său, despre reformele pornite în țară și despre viziunea echipei de guvernare asupra viitorului Moldovei - unul european, în pace și bună înțelegere.

Foto: Președinție

img22003774

img22003774

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!