ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

10:28 | 20.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Două persoane au decedat în seara zilei de ieri după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cazul a avut loc în localitatea Copanca, raionul Căușeni, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Mariana Didenco, a specificat că grupa operativă a stabilit preliminar că persoanele au decedat din cauza imprudenței în timpul fumatului în domiciliu. „Este vorba de un bărbat de 39 de ani și concubina sa, o femeie de 36 de ani. Pe corpul victimelor nu au fost depistate semne de moarte violentă. Cadavrele au fost îndreptate spre efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei exacte a survenirii decesului”, a spus Mariana Didenco.

Oamenii legii au înregistrat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele cazului.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul anului curent, opt persoane au decedat în urma intoxicațiilor cu monoxid de carbon. Totodată, alte circa 40 de persoane au suferit arsuri, dintre care 13 sunt copii.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!