ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de externe Nicu Popescu a avut o întrevedere cu omologul sârb Nikola Selaković

20:29 | 20.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. În marja ministerialei Consiliului Europei de la Torino, viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a discutat cu Nikola Selaković, ministru al Afacerilor Externe al Republicii Serbia, despre situația de securitate regională, precum și despre evoluțiile din regiunea transnistreană a Republicii Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Am menționat dialogul politic stabilit la nivel înalt dintre țările noastre şi interesul reciproc de a-l dezvolta în continuare, reiterând în acest context interesul țării noastre de a semna un șir de acorduri bilaterale în beneficiul cetățenilor ambelor state”, a spus vicepremierul Nicu Popescu.

Totodată, în cadrul întrevederii cei doi miniștri au pus accentul pe accelerarea cooperării economice prin valorificarea potențialului de cooperare economică între cele două țări şi creşterea volumului schimburilor comerciale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!