ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a discutat cu viceministrul de externe al Ucrainei, Emine Dzhaparova

20:55 | 20.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. În contextul participării la sesiunea ministerială a Consiliului Europei, viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a discutat cu Emine Dzhaparova, viceministrul Afacerilor Externe a Ucrainei, a relatat pentru MOLDPRES Biroul de presă al MAEIE.

Întrevederea a prilejuit discuții cu referire la relația bilaterală a celor două țări și despre contextul regional actual, ministrul Nicu Popescu reiterând sprijinul pentru integritatea teritorială, recunoașterea frontierelor și condamnarea agresiunii Federației Ruse în Ucraina.

„Am folosit totodată oportunitatea acestei întâlniri pentru a discuta despre procesul de promovare comună a aspirațiilor țărilor noastre de aderare la Uniunea Europeană”, a punctat șeful diplomației de la Chișinău.

Foto: MAEIE

img22003826

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!