ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, peste 2200 de șoferi au fost sancționați de oamenii legii

11:34 | 23.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 23 mai. /MOLDPRES/. Peste 2200 de șoferi au fost stopați și sancționați în zilele de odihnă de inspectorii de patrulare pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, 50 de șoferi au fost amendați și înlăturați de la volan, fiind depistați în stare de ebrietate. Alți peste 1400 de conducători auto au depășit limita de viteză, 260 de șoferi au ignorat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere, iar circa 200 de conducători auto au fost amendați pentru că nu aveau cuplată centura de siguranță.

Totodată, în zilele de odihnă, polițiștii au intervenit în aproape 150 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul unic 112.

Foto: Inspectoratul General de Poliție

img22003850

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!