ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 70 de blocuri din Chișinău vor beneficia de reparații capitale

09:56 | 25.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Peste 70 de blocuri de locuit din Chișinău vor beneficia de reparații capitale. Lucrările vor fi efectuate de Primăria municipiului Chișinău, prin intermediul Direcției generale locativ-comunale și amenajare, transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, pe mai multe adrese din Chișinău sunt întreprinse, sau urmează în scurt timp să înceapă lucrările de schimbare a geamurilor (25 de blocuri), schimbarea acoperișului (25 de blocuri) și a rețelelor inginerești (25 de blocuri).

Adresele au fost selectate conform numărului de solicitări venite din partea chișinăuienilor.

Pentru efectuarea lucrărilor, primăria capitalei a alocat peste 36 de milioane de lei (1,8 mln de euro). Sursele financiare au fost prevăzute în bugetul municipal pentru anul curent.

Foto: primăria capitalei

img22003906

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!