ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Perspectivele investițiilor olandeze în agricultura R. Moldova au fost discutate la Davos

07:22 | 26.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Modalitățile de consolidare a cooperării moldo-olandeze au fost discutate în cadrul Forumului Economic de la Davos, de prim-ministrul Natalia Gavrilița și premierul Regatul Țărilor de Jos, Mark Rutte, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Șefa Executivului de la Chișinău a apreciat intensificarea dialogului dintre cele două state, exprimând interesul țării sale pentru aplicarea în practică a experienţei olandeze în diverse domenii.

În context, prim-ministrul Natalia Gavrilița a subliniat că Regatul Țărilor de Jos a fost mereu un partener important pentru Republica Moldova, exprimându-și speranța că Olanda va susține aspirațiile noastre pentru integrarea europeană și atingerea standardelor necesare unei ţări europene.

Oficialii au mai vorbit despre lupta împotriva corupției, asigurarea securității alimentare în perioade de criză și au analizat perspectivele unor investiții olandeze în agricultura Republicii Moldova.

Foto: Guvern

img22003935

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!