ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu omologul său croat

07:25 | 26.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Sprijinul Republicii Croația pentru agenda europeană a Republicii Moldova a fost reiterat în cadrul întrevederii bilaterale dintre prim-ministrul Natalia Gavrilița și omologul său croat, Andrej Plenković, în cadrul Forumului Economic de la Davos, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, părțile au discutat despre ramurile prioritare de cooperare dintre cele două țări și schimbul de experiență în domeniul integrării europene. 

„Pentru noi este foarte prețioasă susținerea tuturor state, inclusiv a Croației, în atingerea aspirațiilor noastre spre un viitor european. Într-o perioadă scurtă de timp, am reușit să ancorăm țara noastră în direcția Uniunii Europene, să corectăm o serie de erori și să începem construcția unui sistem de justiție echitabil, care stă la baza unei democrații”, a spus șefa Executivului de la Chișinău.

Foto: Guvern

img22003936

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!