ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputatul Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară

13:39 | 26.05.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Parlamentul a aprobat astăzi solicitarea Procurorului General interimar, Dumitru Robu, de ridicare a imunității parlamentare a deputatului Partidului Șor, Marina Tauber, comunică MOLDPRES.

Potrivit Procurorului General interimar, Dumitru Robu, dosarul în care sunt vizați deputații Ilan Șor și Marina Tauber va ajunge în judecată, iar procurorii au acumulat probe ce indică că cei doi sunt implicați în preluarea controlului activității BEM, Unibank și Banca Socială.

El a comunicat că în scurt timp vor fi făcute publice detalii care au dus la scoaterea Marinei Tauber de sub urmărire penală, după ce a fost reținută acum trei ani.

Marina Tauber a ținut un discurs în Legislativ, în care a menționat că în furtul miliardului au fost implicați mai mulți foști demnitari.

Tot astăzi și deputatul Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară, în urma unei solicitări făcute de Procurorul General interimar.

Foto: agora.md

img22003960

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!