ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Instituțiile publice nu vor putea fi păzite de organizații particulare

16:07 | 26.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Securitatea instituțiilor publice fondate de Parlament va fi asigurată de stat. Un proiect de modificare a Legii privind activitatea particulară de detectiv și pază a fost votat astăzi în lectură finală de Legislativ, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, Instituția Publică Națională Compania ”Teleradio-Moldova” este inclusă în Lista obiectivelor statului a căror pază nu poate fi efectuată de către organizațiile particulare de pază.

Proiectul de modificare a Legii privind activitatea particulară de detectiv și pază a fost susținut cu votul a 58 de deputați și va intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Foto simbol

img22003970

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!