ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 60 de observatori naționali vor monitoriza alegerile locale noi

11:25 | 27.05.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 27 mai. /MOLDPRES/. Circa 60 de observatori naționali vor monitoriza alegerile locale noi din 29 mai curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, din partea Asociației Promo-LEX au fost acreditați 46 de observatori, iar organele electorale inferioare au acreditat 13 observatori din partea concurenților electorali.

Observatorii acreditați pentru acest scrutin vor putea semnala, în regim online, încălcările comise în secția de votare în ziua alegerilor. Sesizările depuse prin intermediul paginii observator.cec.md vor fi recepționate și examinate de către reprezentanții organele electorale, fiindu-le oferite soluții în cel mai operativ mod.

Pe 29 mai curent vor avea loc alegeri locale noi în 10 localități din țară.

img22003993

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!